/fileshare/filarkivroot/Div/kjokken_topp.jpg

Stjernekjøkken signert Terje Ness

Det er mange fine detaljer og kvaliteter det er verdt å merke seg i første byggetrinn, som romløsninger som gir deg mulighet til å ha 30 til bords. Her kan du sette inn et skikkelig Stjernekjøkken signert Michelinvinner Terje Ness.

Du som kjøper bolig på Overvik har mulighet til å velge Terje Ness sin anbefalte kjøkkenløsning, og få han til å designe et praktisk og smart kjøkken til deg. Selve kjøkkenet leveres av Drømmekjøkkenet som har levert høy kvalitet og hverdagsglede i nesten 90 år.

Maten smaker ikke bedre med dyre kjøkkenmaskiner og utstyr. Det som teller mest er at du har alt innen rekkevidde og god nok plass i skuffer og skap.

— På kjøkkenet skal du trives. Trives du er det lettere å lage god mat. Et perfekt kjøkken legger til rette for dette ved å være praktisk og lettvint – uten unødvendig jåleri, sier Terje Ness.

DET ER DETALJENE SOM TELLER:

  • Alt i nærheten gjør arbeidet mye lettere
  • Godt nok er bra nok, også på kjøkkenet ditt
  • Lettvint å åpne og lukke skuffer og skap
  • Hvitevarer i praktisk nærhet til hverandre
  • Overskap for bedre skapplass
  • Knagger og hyller nok til det du trenger
  • Nok benkeplass til å boltre seg på
  • Dype skuffer for god oppbevaring
  • Godt arbeidslys og lett å rengjøre

TA FROKOSTEN ELLER MIDDAGEN UTE?

Første byggetrinn er orientert rundt to tun i tilknytning til et større nærmiljøanlegg med bydelspark, ballbane, lekeplasser og fine uteområder. Alle leilighetene har vestvendte stuer og balkonger slik at du kan få maksimalt ut av sol og utsikt.

Her kan du nyte en god frokost eller middag ute.

 

30 leiligheter

2- og 3-roms, fra 40 kvm til 80 kvm

44 rekkehus

Romslige familierekkehus, fra 115 kvm til 140 kvm

Grønne fordeler

Bilfrie gang- og sykkelveier gjør det enkelt å bevege seg rundt på Overvik, og med et godt utbygd kollektivtilbud er hele byen lett tilgjengelig. I tillegg har vi noen spesielle fordeler: Gratis busskort det første året Elsykler til bruk i bydelen – helt gratis! Gratis medlemskap i bilkollektivet første år!
Meld interesse
Fyll ut informasjon under og vi vil holde deg oppdatert om det som skjer her på Overvik.
×
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne følge deg opp videre. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldene lover og regler når vi behandler opplysninger.

Den informasjonen som gjøres tilgjengelig for oss omfatter generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til, slik som navn, e-postadresse og telefon samt ønsket informasjon om «hele området», «rekkehus eller «leiligheter». 

Ved å registrere din interesse for Overvik samtykker du i at den informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for utbyggingsselskapet, Overvik T1 AS, samt morselskapet Overvik Eiendom AS og utbyggingspartneren Boligbyggerlaget TOBB. Dersom øvrige utbyggingspartnere blir tatt inn i senere byggetrinn av prosjektet, vil informasjonen på tilsvarende måte blir gjort tilgjengelig for disse.

I tillegg vil informasjonen bli gjort tilgjengelig for de eiendomsmeglere som har ansvaret for tilrettelegging av salgs- og markedsføring av eiendommene på utbyggers vegne. Informasjonen vil på tilsvarende måte kunne bli gjort tilgjengelig for eventuelle nye eiendomsmeglerforetak eller tilretteleggere som bringes inn i prosjektet eller senere byggetrinn.

Informasjonen vil for øvrig ikke bli delt med andre enn de som er beskrevet i denne erklæringen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg orientert om utviklingen i prosjektet og slik at megler kan ta kontakt for nærmere oppfølging. Slik oppfølging vil kunne skje per e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante sosiale medier (Instagram, Google, Facebook m.v). Du vil også kunne bli kontaktet og få informasjon om senere byggetrinn i prosjektet Overvik.

Informasjonen vil bli lagret frem til ferdigstillelse av siste byggetrinn av Overvik. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet som interessent for prosjektet og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon som beskrevet i denne erklæringen. Du vil også når som helst kunne melde deg av nyhetsbrevlisten.

Ytterligere informasjon på hvordan vi behandler personopplysninger finner du i vår personvernerklæring.
×