/fileshare/filarkivroot/Toppbannere%20sider/barista-dromedar-overvik.jpg

Dromedar Kaffebar holder til på Overvik

Gode bydeler begynner med folk. Og folk flest trenger god kaffe og trivelige møteplasser. Dromedar kaffebar har åpnet på Overvik, sammen med vårt visningssenter.

 

SOMMEREN 2019 ÅPNET DROMEDAR KAFFEBAR!

Det første som kom på Overvik var kaffebaren som mange mener er Norges beste. Vi snakker selvfølgelig om de flinke folka bak Dromedar som har et solid antall priser og utmerkelser på merittlisten.

Vi har fått en god bydelskafé på plass – til glede for alle.

 

Velkommen innom oss i Presthusvegen 45, Ranheim.

ÅPNINGSTIDER

Dromedar starter med åpningstidene under. Det vil bli en testperiode før vi ser når folk i nærområdet er kaffetørste og tilpasser åpningstidene.

Dag:Kl.:
Mandag-tirsdag09.00-12.00
Onsdag09.00-14.00
Torsdag-fredag09.00-12.00
Lørdag-søndag11.00-15.00

Meld interesse
Fyll ut informasjon under og vi vil holde deg oppdatert om det som skjer her på Overvik.
×
Vi trenger ditt samtykke til behandling av personopplysninger for å kunne følge deg opp videre. Det er trygt å gi oss informasjon om hvem du er da vi følger gjeldene lover og regler når vi behandler opplysninger.

Den informasjonen som gjøres tilgjengelig for oss omfatter generelle personopplysninger som du har gitt oss tilgang til, slik som navn, e-postadresse og telefon samt ønsket informasjon om «hele området», «rekkehus eller «leiligheter». 

Ved å registrere din interesse for Overvik samtykker du i at den informasjonen du registrerer blir gjort tilgjengelig for utbyggingsselskapet, Overvik T1 AS, samt morselskapet Overvik Eiendom AS og utbyggingspartneren Boligbyggerlaget TOBB. Dersom øvrige utbyggingspartnere blir tatt inn i senere byggetrinn av prosjektet, vil informasjonen på tilsvarende måte blir gjort tilgjengelig for disse.

I tillegg vil informasjonen bli gjort tilgjengelig for de eiendomsmeglere som har ansvaret for tilrettelegging av salgs- og markedsføring av eiendommene på utbyggers vegne. Informasjonen vil på tilsvarende måte kunne bli gjort tilgjengelig for eventuelle nye eiendomsmeglerforetak eller tilretteleggere som bringes inn i prosjektet eller senere byggetrinn.

Informasjonen vil for øvrig ikke bli delt med andre enn de som er beskrevet i denne erklæringen.

Informasjonen vil bli benyttet for å holde deg orientert om utviklingen i prosjektet og slik at megler kan ta kontakt for nærmere oppfølging. Slik oppfølging vil kunne skje per e-post, telefon og gjennom målrettet informasjonsdeling på nettsteder og i relevante sosiale medier (Instagram, Google, Facebook m.v). Du vil også kunne bli kontaktet og få informasjon om senere byggetrinn i prosjektet Overvik.

Informasjonen vil bli lagret frem til ferdigstillelse av siste byggetrinn av Overvik. Du kan på et hvilket som helst tidspunkt be om å bli slettet som interessent for prosjektet og du vil deretter ikke motta ytterligere informasjon som beskrevet i denne erklæringen. Du vil også når som helst kunne melde deg av nyhetsbrevlisten.

Ytterligere informasjon på hvordan vi behandler personopplysninger finner du i vår personvernerklæring.
×