/fileshare/filarkivroot/bydelen.jpg

SAMMEN SKAL VI SKAPE NORGES BESTE BYDEL

På Overvik har vi plass og rom til å skape akkurat den bydelen vi ønsker oss. Her kan vi skape en komplett bydel med alle de ingrediensene som skal til for at det skal bli et godt sted og bo og et godt sted å leve.


Gode funksjonelle boliger er viktig. Småhusbebyggelse rundt mindre tun og møteplasser skaper gode bomiljø. En kompakt bebyggelse, urbant og bymessig med mindre bydeler i bydelen. Og selvfølgelig blir det store grønne områder, attraktive uteområder og trygge veier til alt.


Gode bydeler legger til rette for at folk skal trives sammen og si hei når de møtes. Gode bydeler begynner med menneskene som bor der. På Overvik har vi de beste forutsetninger for å skape Norges beste bydel. Sammen.

OVERVIK – OVER RANHEIM

 

For veldig mange er Ranheim blitt rett side av byen. Her ligger Overvik, med utsikt over Ranheim og fjorden.


Et område som strekker seg hele veien fra Presthus til Estenstadmarka.


Eller fra Burmaklippen til Chamonix, for deg som er lokalkjent på Ranheim.

EN KOMPLETT BYDEL

 

På Overvik vil du ha alle de tingene du trenger i det daglige rett i nærheten. Skole, barnehager, nærmiljøanlegg, idrettsanlegg, bydelssenter, turområder, kafeer og alle de tilbudene som hører til i en bydel.


På den måten kompletterer Overvik også de nærliggende bydelene i Ranheimsområdet med nye funksjoner og tilbud.

SMÅHUSBEBYGGELSE MED BOLIGER FOR ALLE

 

Småhusbebyggelse og mindre boligområder rundt et tun eller felles uteområder skaper trygge, gode bomiljø og fellesskapsfølelse for beboerne. På Overvik vil du oppleve at du bor i din egen bydel i bydelen.


Med mangfold og variasjon i boligtype er det mulig å bli boende i det område du trives i og har tilhørighet til over tid. Også når boligbehovet endrer seg.

Grønne fordeler

Bilfrie gang- og sykkelveier gjør det enkelt å bevege seg rundt på Overvik, og med et godt utbygd kollektivtilbud er hele byen lett tilgjengelig. I tillegg har vi noen spesielle fordeler: Gratis busskort det første året Elsykler til bruk i bydelen – helt gratis! Gratis medlemskap i bilkollektivet første år!

Tilnærmet bilfritt

Overviktrasseen er hovedaksen i området. All trafikk er orientert rundt denne, som gir enkel adkomst til boligene og boområdene. Utover dette er Overvik en tilnærmet bilfri bydel. Rundturløypa ligger i utkanten av området, og du kan bevege deg uhindret gjennom hele området.

DROMEDAR KAFFEBAR HAR FLYTTET INN!


De første som kom til Overvik var kafeen som mange mener er Norges beste. Vi snakker selvfølgelig om de flinke folka bak Dromedar som har et solid antall priser og utmerkelser på merittlisten.


Vi skal utvikle en god bydel, og da er det viktig å prioritere alle de tingene som er viktig i hverdagen og for felleskapet, og da står bydelssenteret og nærbutikker høyt på prioriteringslisten også.

SE ÅPNINGSTIDER

DET ER MYE GODT I VENTE!

Vi planlegger ulike aktiviteter på Overvik gjennom året.

Sett deg på lista vår, så er du den første til å vite nå alt skjer!

REGISTRER DEG

44 rekkehus

Romslige familierekkehus, fra 115 kvm til 140 kvm

30 leiligheter

2- og 3-roms, fra 40 kvm til 80 kvm