/fileshare/filarkivroot/Toppbannere%20sider/overvik-rekkehus-saltakshus.jpg

44 REKKEHUS

Felles for alle rekkehusene er de rene linjene, lyset og luften. Her blir det store vindusflater og flere uteplasser som utnytter lyset maksimalt. Innendørs vil vi trekke frem kvaliteter som hvitpigmentert eikeparkett og vannbåren gulvvarme og flotte kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer fra Siemens. 

Alle rekkehusene har parkering i oppvarmet parkeringskjeller.

KJØKKEN SIGNERT TERJE NESS

 

Ditt eget stjernekjøkken!
Vi har fått hjelp fra Bocuse d ́Or vinner og stjernekokk Terje Ness til å utforme en kjøkkenløsning spesielt for Overvik.


Et perfekt kjøkken, uten unødvendig jåleri, laget for å lage god mat. Det har du muligheten til å velge nå.

LES MER OM KJØKKENET

Grønne fordeler

Bilfrie gang- og sykkelveier gjør det enkelt å bevege seg rundt på Overvik, og med et godt utbygd kollektivtilbud er hele byen lett tilgjengelig. I tillegg har vi noen spesielle fordeler: Gratis busskort det første året Elsykler til bruk i bydelen – helt gratis! Gratis medlemskap i bilkollektivet første år!

Tilnærmet bilfritt

Overviktrasseen er hovedaksen i området. All trafikk er orientert rundt denne, som gir enkel adkomst til boligene og boområdene. Utover dette er Overvik en tilnærmet bilfri bydel. Rundturløypa ligger i utkanten av området, og du kan bevege deg uhindret gjennom hele området.

DROMEDAR KAFFEBAR FLYTTER INN!

 

Det første som kommer på Overvik er kafeen som mange mener er Norges beste. Vi snakker selvfølgelig om de flinke folka bak Dromedar som har et solid antall priser og utmerkelser på merittlisten.


I juni åpner Dromedar på Overvik. Foreløpig mest til glede for naboene til den nye bydelen, men
godt å vite at bydelskafeen er på plass før de første flytter inn. Vi skal utvikle en god bydel, og da er
det viktig å prioritere alle de tingene som er viktig i hverdagen og for felleskapet, og da står bydelssenteret og nærbutikker høyt på prioriteringslisten også.

SE ÅPNINGSTIDER

DET ER MYE GODT I VENTE!

 

Det er mye på gang framover.
I sommer blir det mye nytt som skjer her. Kanskje gjentar vi suksessen med utendørs visning av fotballkamp, og det er ikke så lenge til andre bggetrinn kommer for salg heller.

Sett deg på lista vår, så er du den første til å vite nå alt skjer!

REGISTRER DEG