/fileshare/filarkivroot/slush.jpg

OPPLEV OVERVIK – VI ER ALLEREDE I GANG

Gode bydeler begynner med folk. Vi bygger for deg som skal bo her, og vi fyller bydelen med steder, møteplasser, gode boliger, trygge felleskap, alt det som legger til rette for at det skal være et godt sted å bo og et godt sted å leve.

 

SØNDAG 16. JUNI KL. 13-15 BLIR DET ÅPNING AV VÅRT VISNINGSSENTER OG DROMEDAR KAFFEBAR

Her blir det anledning til å kjøpe seg en god kopp kaffe og bakverk fra kaféen eller kafébilen. Samtidlig kan du får en gjennomgang av planene for utviklingen av Overvik.


Vi ønsker at alle skal trives på Overvik – både liten og stor. Derfor kan de vokse kose seg med kaffe, mens barna får ansiktsmaling og underholding av Klovnene PomPom og SukkerSpinn, ballonger og deilig popcorn. Kanskje kommer enhjørningen Kruska også?

Bli med på feiringen du også!
 

16. JUNI ÅPNER DROMEDAR!

 

Det første som kommer på Overvik er kaffebaren som mange mener er Norges beste. Vi snakker selvfølgelig om de flinke folka bak Dromedar som har et solid antall priser og utmerkelser på merittlisten.


16. juni åpner Dromedar på Overvik – til glede for alle. Vi skal utvikle en god bydel, og da er det viktig å prioritere alle de tingene som er viktig i hverdagen og for felleskapet, og da står bydelssenteret og nærbutikker høyt på prioriteringslisten også.

SE ÅPNINGSTIDER

TA RUNDTUREN PÅ OVERVIK

 

Kom og gå enhjørningsveien på Overvik!
Turstien har allerede blitt populær - vi har turbenker langs stien, og når Dromedar åpner er det perfekt med en coffee to go eller bolle og kaffe som mål for turen.

DET ER MYE GODT I VENTE!

 

Det er mye på gang framover.
I sommer blir det mye nytt som skjer her. Kanskje gjentar vi suksessen med utendørs visning av fotballkamp?


Sett deg på lista vår, så er du den første til å vite nå alt skjer!

REGISTRER DEG

46 rekkehus

fra 88 - 140 m2

30 leiligheter

fra 37-101 m2