/fileshare/filarkivroot/Toppbannere/gronne-fordeler.jpg

GRØNNE FORDELER

Gratis busskort og medlemskap i Trondheim bilkollektiv første år, el-handlesykkeler til utlån og mulighet for lading av el-bil på alle p-plasser i p-kjeller.

Vi tror det er akkurat slike detaljer som gjør Overvik til et godt sted å bo, til et godt sted å leve. Vi vil at alle som flytter til Overvik skal få prøve disse kvalitetene. Sånn legger vi til rette for gode vaner og en praktisk hverdag.

 

Mobilitetstilbud

Sammen med AtB jobber vi med å skape et mobilitetstilbud som er både fremtidsrettet og miljøvennlig.

Bildeling

Vi har inngått avtale med Trondheim bilkollektiv, og gir gratis medlemskap første år for alle husstander på Overvik.

Lading el-bil

Ohmia Charging tar investeringen av en komplett ladepark på Overvik. De etablerer ladeparken med fulldekning for alle p-plasser, slik at beboere kan koble seg til systemet når behovet for lading melder seg. Den som ønsker kan enkelt bestille seg lading på sin p-plass fra 249,- pr. mnd (etableringsgebyr 4990,-)

El-sykkel

Vi har gjennom Hank Sport kjøpt inn 2 el-handlesykler, til byggetrinn 1, som alle husstander på feltet kan låne gratis når man skal på butikken.

Tilnærmet bilfritt

Overviktrasseen er hovedaksen i området. All trafikk er orientert rundt denne, som gir enkel adkomst til boligene og boområdene. Utover dette er Overvik en tilnærmet bilfri bydel. Rundturløypa ligger i utkanten av området, og du kan bevege deg uhindret gjennom hele området.

Reis kollektiv

Som beboer i rekkehusene eller leilighetene på Overvik får du første år et gratis busskort (pr. husstand). Mikke og Erik har sjekket hvor lang tid det tar å ta bussen fra Overvik og retning Trondheim sentrum 🚌 🦄

Sykkeltrase

Fra Overvik finner du en av Trondheims beste sykkeltraseer. 10 min til Sirkus shopping, 15 min til Solsiden og på 20 min er du i Trondheim sentrum.